Vrijwilligers

Vrijwilligers Bibliolab Dronten
Gerrit Hoff
Mohamed
Jasper

Vrijwilligers Bibliolab Emmeloord
Ed van Beveren

Ik ben sinds augustus 2016 vrijwilliger. Ik ben 64 en twee jaar geleden gestopt met werken. Ik heb 40 jaar bij Philips gewerkt in diverse functies bij de service van medische systemen.
Techniek, en computers in bijzonder, zijn een hobby van me vandaar dat ik iets in die richting zocht om mij nuttig te maken als vrijwilliger.
Het Bibliolab is een leuk initiatief om aan mee te werken. Het enthousiasme van de kinderen werkt heel stimulerend.

Vrijwilligers Bibliolab Lelystad
Dennis Tomson

In het dagelijks leven ben ik microbiologisch analist, een baan waar ik goed in ben en veel plezier in heb.
Een van mijn passies is echter om dingen tot leven te brengen op het scherm, of die dan met 3D-printen werkelijkheid te laten worden. En op dit het moment werk ik aan een 3D-geanimeerde tekenfilm, “Gaia’s Venom”. Ik heb niet de illusie dat mijn tekenfilm ooit afkomt maar ik zie dit als een hobby waarin ik mezelf kan ontwikkelen. ik kijk regelmatig terug naar mijn oudere afgemaakte modellen en zie dan dat ik dit op veel punten nu beter zou kunnen. Het maken van deze cartoon is een langzaam proces omdat ik er alleen aan werk, maar ik geniet er enorm van.
In dit proces heb ik ook vele pakketten leren gebruiken zoals movie editing, special effects, texturing, audio editing, modeling en node editing met blender en substance.
In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij het fablab, waar we kleine bedrijven en individuen met onze high-tech oplossingen proberen te helpen. Hierdoor ben ik goed met het maken van 3D-modellen om te printen, en kan ik meestal een vervangend onderdeel voor iemand ontwerpen binnen een half uur. Ook geef ik op het fablab les aan iedereen die iets wil leren over animaties of modelleren.

Reageren is niet mogelijk